Advies

Besparings- en installatieadvies
U wilt besparen, maar u weet niet hoe? TEC helpt!
Samen kijken wij naar een geschikte duurzame installatie voor uw bedrijf of woning met behulp van onze rekentools en technische kennis.

Totale verduurzaming i.s.m. Verhoeven Vastgoedverbeteraars

175 Jaar ervaring met verduurzamen
Samen met The Energy Combination scheppen we
de voorwaarden voor uw energiezuinige en duurzame woning of gebouw. We isoleren gevels, vloeren en daken. Vervangen ongeïsoleerde ramen met hoogwaardig isolatieglas en zorgen voor kierdichting.

We snappen dat een verbouwing een forse verstoring is van uw privacy en huiselijke rust. Juist daarom werken we met ruim 80 eigen vaklieden die gewend zijn om in een bewoonde staat een woning te verduurzamen. Vaklieden die zich gedragen als gast bij u thuis. Een verbouwing gaat nooit helemaal zonder overlast maar we beperken dit tot een minimum. Wel zo prettig.

Door onze samenwerking met The Energy Combination stemmen we alle werkzaamheden perfect op elkaar af. Zo zorgen we ervoor dat de doorlooptijd minimaal is en u zo snel mogelijk kunt genieten van uw energiezuinige en comfortabele woning.


Neem contact op voor een persoonlijk advies


Financieringsmogelijkheden

Financiering consumenten
Investeren in energie opwekkende en -besparende systemen!
Wil je duurzaam investeren in je woning om energiekosten te besparen? En overweeg je hiervoor geld te lenen? Er zijn diverse vormen van groenleningen speciaal voor huiseigenaren die hun woning duurzaam willen verbeteren. Wij brengen u graag in contact met onze financieringspartners voor een offerte op maat!

Financiering bedrijven
Investeren in energie opwekkende en -besparende systemen!
Wil je duurzaam investeren in je bedrijf om energiekosten te besparen? En overweeg je hiervoor geld te lenen? Of ben je geïnteresseerd in een Lease oplossing? Er zijn diverse vormen van groenleningen en lease oplossingen speciaal voor bedrijven die hun bedrijfspand duurzaam willen verbeteren. Wij brengen u graag in contact met onze financierings- en/of leasepartners voor een offerte op maat!


Bekijk al onze duurzaamheidsoplossingen
Image

Een greep uit de duurzaamheidsoplossingen van onze partner

  • Gevels isoleren. Zowel aan de buitenzijde, spouw en/of binnenzijde
  • Daken isoleren. Zowel aan de binnen- als buitenzijde
  • Vloeren isoleren
  • Aanbrengen energiezuinige ventilatiesystemen
  • Verschillende oplossingen voor isolatie glas: HR++ glas, drievoudig glas, vacuüm glas met extreem hoge isolatiewaarde, voorzetramen
  • Kierdichting

Bekijk al onze duurzaamheidsoplossingen