Wij zijn The Energy Combination

Samen gaan we
voor een groenere toekomst

TEC wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van energievoorziening door bedrijven en instellingen in staat te stellen volledig in hun eigen energiebehoefte te voorzien.

Particulieren, bedrijven en instellingen kunnen vertrouwen op de topkwaliteit en duurzaamheid van de innovatieve producten van TEC.

full service - een plan tekenen

Een duurzaam design

Ons team van specialisten ontwerpt volledig duurzame klimaatsystemen op maat, zodat we aan de gewenste eisen kunnen voldoen. Afhankelijk van jouw situatie, bieden wij een palet aan keuzes waarmee jouw energiebehoefte vervuld wordt.

full service - het plan realiseren

Gecertificeerde realisatie

Wij realiseren niet alleen gewenste energieoplossingen, wij voldoen ook aan alle benodigdheden in het proces; van subsidieaanvraag tot aan de ingebruikname. Al onze implementaties realiseren wij volgens KIWA en BENG-certificeringen.

full service - verschaffen van middelen

Begin direct met besparen

Wij bieden flexibele financieringsopties die het voor elk bedrijf, instelling of individu - ook voor degenen met beperkte toegang tot kapitaal - mogelijk maken om in hun eigen energiebehoeften te voorzien.

full service - ultieme zorg dragen

Optimaal beheer

Omdat duurzame energiesystemen afhankelijk zijn van bronnen als zonlicht en wind, variëren hun prestaties sterk. TEC zorgt er echter voor dat haar systemen een continue werking hebben als ze eenmaal in gebruik zijn genomen.

full service - een vinger aan de pols

Een gemonitord evenwicht

Verschillende factoren kunnen van invloed zijn op de vraag naar energie. Wij bewaken het evenwicht tussen vraag en aanbod en adviseren zo nodig over capaciteitvergrting om dat evenwicht te handhaven en slaan overtollige capaciteit op of geven deze terug.

Luxe Villa te Brummen

Luxe Villa te Brummen volledige gasloos en voorzien van 2 maal QRS07 towers.

Volledig duurzaam met een elektrische warmtepomp.

Met de huidige voorraad van fossiele brandstoffen kunnen wij nog ongeveer 50 jaar vooruit. Door dit tekort en vanwege het feit dat bij de verbranding van deze energiebronnen schadelijke CO² stoffen vrijkomen, heeft Nederland de eis gesteld dat alle huizen in 2050 verwarmd moeten worden zonder aardgas. Om dit doel te behalen, kan gebruik worden gemaakt van andere opties. Energie kan namelijk opgewekt worden uit duurzame bronnen, zoals de zon, wind, water en aardwarmte. Jouw huis van zijn eigen energie voorzien, brengt een stuk onafhankelijkheid. Zo hebben schommelingen in energieprijzen nauwelijks of geen invloed meer op je maandlasten. Dit is toch voor ieder huishouden aantrekkelijk?

Wat je drijfveer ook is, samen maken we het waar.

Met onze ambitie om een klimaatneutrale toekomst te bouwen, voorzien wij woningen van een milieuvriendelijke optie om ruimtes te verwarmen. Of jouw drijfveer nu de verplichting van de wetgeving, het reduceren van de CO² voetprint of de schaarste van grondstoffen is: met ons netwerk zijn wij in staat deze klimaatneutrale toekomst vast te stellen. Wij geloven dat vernieuwing een voorwaarde van continuïteit is. Met onze vernieuwende klimaattotaaloplossingen gaan wij voor een groene toekomst, doe jij mee?