Welke warmtepomp past bij mijn situatie? 

Check binnen 5 minuten of jouw huis mogelijk geschikt is voor een warmtepomp van TEC en welk soort systeem het beste bij jouw situatie past. Onze adviseurs helpen je graag verder om nauwkeurig te bepalen wat de beste oplossing voor jou is.

Vraag 1
Met hoeveel mensen woon je in huis?

Hoe meer mensen in huis, hoe groter het verbruik van warm water. Dat heeft weer invloed op hoeveel vermogen jouw installatie moet kunnen leveren.

Vraag 2
In wat voor soort huis woon je?

Het type woning heeft invloed op hoeveelheid energie die wordt verbruikt.

Vraag 3
Is je woning na de bouw aanvullend geïsoleerd?

Heb je maatregelen getroffen om de isolatie van je woning te verbeteren? Een goede isolatie is van groot belang om de warmte te kunnen behouden in je huis.

Vraag 4
Wat voor type verwarming heb je?

Radiatoren worden snel warm en geven hun warmte snel af. Vloerverwarming is niet zo direct, maar heeft als voordeel dat het langer warmte uitstraalt. Hier kun je van profiteren als je een warmtepomp voor jouw woning wilt.

Je bent bijna klaar..
Ons advies voor jou

Bedankt voor je input! Op basis van je gekozen antwoorden hebben we meer gedetailleerde informatie nodig. Om écht een volledig beeld te krijgen of jouw huis geschikt is voor een warmtepomp, belt een van onze specialisten graag met je voor een inventarisatie.

* Verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.