085 - 7927927
Mail ons

Contactgegevens

The Energy Combination B.V.
Waterwinweg 8
7572 PD Oldenzaal

085 792 79 27
info@theenergycombination.com

KvK nummer: 71616608
BTW nummer: NL858784750B01
IBAN: NL07RABO0329888102

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een warmtepomp mee?

De levensduur van een warmtepomp is afhankelijk van veel verschillende factoren, waaronder de kwaliteit, de locatie, de installatie en het onderhoud. Een warmtepomp die goed is geïnstalleerd en goed onderhouden kan gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar meegaan.Bij een warmtepomp gaat het erom dat de optimale omstandigheden gecreëerd worden, zodat deze zo effectief mogelijk kan werken. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, zal de levensduur van de warmtepomp korter zijn. Daarom is het belangrijk dat deze op de juiste manier wordt geïnstalleerd en goed wordt onderhouden.

Kan ik een hele woning verwarmen met een warmtepomp?

Met een warmtepomp kunt u uw hele woning comfortabel en energiezuinig verwarmen. Als u op zoek bent naar een duurzame en kosteneffectieve verwarmingsoplossing, dan is een warmtepomp een goede optie.

Hoeveel soorten warmtepompen bestaan er?

Er zijn verschillende soorten warmtepompen, elk met hun eigen voordelen. Hieronder staan de meest voorkomende soorten warmtepompen:

1. Lucht-water warmtepompen. Deze warmtepompen gebruiken lucht als warmtebron en zijn een van de meest gebruikte systemen. Z

2. Grond-water warmtepompen. Deze warmtepompen maken gebruik van warmte die in de grond is opgeslagen.

3. Water-water warmtepompen. Deze warmtepompen gebruiken warmte uit oppervlaktewater om je huis te verwarmen.

4. Hybride warmtepompen. Een hybride warmtepomp is een combinatie van een warmtepomp en een cv-ketel

Als je op zoek bent naar een energiezuinig verwarmingssysteem voor je woning, dan is het belangrijk dat je de verschillende soorten warmtepompen onderzoekt om de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Maakt een warmtepomp veel geluid?

Een van de voornaamste voordelen van een warmtepomp is dat het een zeer stille bron van energie is. De TEC warmtepompen maken op het rooster 59 dB en op 3 meter afstand > 40 dB. Ter vergelijk omgevingsgeluid is 41 dB.

Wij zijn The Energy Combination

TEC wil een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energievoorziening door bedrijven en instellingen in staat te stellen volledig in hun eigen energiebehoefte te voorzien. 

Totale duurzaamheidsfocus (kernactiviteit) en een unieke direct-to-market propositie.