Wil je zorgeloos genieten van een optimale werking van je TEC warmtepomp?

Sluit dan nu onze periodieke Health Check af! Vanaf slechts €13,50 per maand bieden wij een uitgebreide service voor onderhoud en snelle storingsoplossingen. Laat ons de zorgen over het onderhoud op ons nemen, terwijl jij profiteert van een efficiënte en betrouwbare warmtepomp.

de kosten op een rijtje

Direct regelen

Heb je vragen over onze health checks? Plan meteen een terugbelverzoek en één van onze experts neemt contact met je op.

De voordelen van periodiek onderhoud

 • Verhoog je garantie naar 5 jaar
  Met de Health Check verhoog je de garantie van jouw warmtepomp van 2 naar 5 jaar.
 • Voorkom verrassingen
  Door periodiek onderhoud te plegen, voorkom je  reparaties en onprettige situaties.
 • Voorrang op support & reparaties Verzeker jezelf van high-priority voorrang op service voor jouw warmtepomp.
 • Snel ondersteuning op locatie
  Met ons landelijke dekking ben je altijd verzekerd van snelle ondersteuning.
 • Geen voorrij- of reparatiekosten
  Geen verrassingen in de kosten. Wij geloven namelijk in onze installaties.
Hoe vaak komen jullie langs voor onderhoud?

We starten direct met het online monitoren van je warmtepomp, zodat we zeker weten dat je er warmpjes bijzit. Na 12 maanden sturen wij één van onze experts om de werking van jouw installatie grondig te controleren. We zorgen ervoor dat je warmtepomp optimaal is ingesteld, waardoor deze zo efficiënt mogelijk werkt. Indien nodig reinigen we ook de buiten unit, waardoor de prestaties van je warmtepomp behouden blijven. Uiteraard ontvang je van ons een rapport van onze werkzaamheden en mogelijke bevindingen. Daarna zullen wij elke 24 maanden langskomen.

Hoe werkt het met storingsoplossingen?

Bij een storing staan wij 24 uur per dag telefonisch voor je klaar. Afhankelijk van de urgentie komen we snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Voor storingen die buiten het stookseizoen vallen, plannen we een bezoek op de eerstvolgende werkdag. Echter, als je warmtepomp uitvalt tijdens het stookseizoen of er is mogelijke schade aan je eigendommen als gevolg van de storing, dan komen we nog dezelfde dag langs. Jouw comfort is onze prioriteit!

Waarom onze Health Check?

Vaste prijs: Voor een vast bedrag van €13,50 per maand ben je verzekerd van periodiek onderhoud en snelle storingsoplossingen. Deze prijs is inclusief autokosten en arbeidskosten. Houd er rekening mee dat er een maximum van twee storingsbezoeken per jaar geldt binnen het abonnement.

Waarom je kiest voor periodiek onderhoud

Voordeel 1

Voorkomen is beter dan genezen

The Energy Combination voldoet aan alle eisen van BENG (bijna-energieneutrale gebouwen). Dit omvat de energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen in Nederland.

made in holland

Direct uit voorraad leverbaar

Al onze warmtepompen worden in Nederland ontwikkeld & geproduceerd. Daarnaast bieden wij je uitstekende service & support, zonder gedoe en omslachtige tussenpartijen.

ondersteuning voor particulieren & professionals

TEC is er voor iedereen

Wij snappen als geen ander de verschillende behoeften van professionals en particulieren. Daarom bieden wij niet alleen een kennisbank met technische schema's, maar krijg je van ons ook alle benodigde informatie voor je subsidieaanvraag.

Periodiek onderhoud

Als je Health Check abonnement is ingegaan, starten wij direct met het online monitoren van je warmtepomp, zodat we zeker weten dat je er warmpjes bijzit. Na 12 maanden komt één van onze experts om de werking van jouw installatie grondig te controleren. We zorgen ervoor dat je warmtepomp optimaal is ingesteld, waardoor deze zo efficiënt mogelijk werkt. Indien nodig reinigen we ook de buiten unit, waardoor de prestaties van je warmtepomp behouden blijven. Uiteraard ontvang je van ons een rapport van onze werkzaamheden en mogelijke bevindingen. Daarna zullen wij elke 24 maanden langskomen.

Storingsoplossingen

Bij een storing staan wij 24 uur per dag telefonisch voor je klaar. Afhankelijk van de urgentie komen we zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op te lossen. Voor storingen die buiten het stookseizoen vallen, plannen we een bezoek op de eerstvolgende werkdag. Valt je warmtepomp uit tijdens het stookseizoen of er is mogelijke schade aan je eigendommen als gevolg van de storing, dan komen we nog dezelfde dag langs. Jouw comfort is onze prioriteit!