Nieuwe huisvesting TEC per 1 september 2023

Nieuwe huisvesting TEC per 1 september 2023
HomeNieuws

Klaar voor de toekomst

Vanaf medio 2023 zal TEC haar intrek nemen in een duurzaam nieuw pand in Oldenzaal. Door de enorme groei van de afgelopen periode is het huidige pand te krap geworden. Door de toenemende vraag naar warmtepompen is er meer ruimte nodig voor de assemblage van de TEC warmtepompen, en ook de benodigde voorraad. Doorgroeien naar dit fantastische pand betekent dat wij ook in de toekomst onze klanten snel & efficiënt kunnen blijven bedienen.

Meer ruimte voor installaties & personeel

De technische teams van TEC hebben ook meer ruimte nodig om zo efficiënt mogelijk de installaties voor te bereiden en uit te rollen. Tevens is er door de groei een grotere behoefte ontstaan naar kantoorruimte voor de interne medewerkers van onze technische- en ontwikkel afdelingen. Natuurlijk gaan we een prachtig tintje groen geven aan ons nieuwe interieur!

Inclusief duurzaam experience center

In dit prachtig nieuwe pand zal er een ruimte zijn om installateurs op te leiden om de TEC warmtepompen te kunnen installeren. TEC heeft een uniek netwerk en werkt samen met installateurs uit heel Nederland. In ons nieuwe pand zal ook een duurzaam experience center worden ontwikkeld waar je de gehele productportfolio aan het werk kan zien onder begeleiding van een duurzaamheidsadviseur. Op deze manier ervaar je zelf hoe onze producten werken en wat de juiste oplossing is voor jouw situatie.

We houden je via onze socials op de hoogte van de bouw en nodigen je graag uit voor de officiële opening.

Welke warmtepomp is juist voor mij?
Een vereiste voor een warmtepomp is een goed geïsoleerd huis, maar waar moet je dan aan denken? In deze quickscan worden een aantal vragen gesteld, waarna een indicatie gegeven wordt over het type warmtepomp dat bij jou past. Voor een gegrond advies moeten wij wel altijd langskomen ter inventarisatie, om jou van de meest geschikte warmtepomp te kunnen voorzien.